GARANTIE HAARWERKEN
Garantie haarwerken

Garantie haarwerken

Omdat wij graag willen dat u tevreden bent over het door ons geleverde haarwerk, Ontvangt u je bij aflevering van het haarwerk een onderhoudsadvies op papier, zodat u het onderhoud ook thuis nog eens op uw gemak kunt doorlezen. Indien u het haarwerk op de voorgeschreven manier behandelt, op de juiste manier op- en af zet en bewaart zoals voorgeschreven dan zullen model, kleur, pasvorm en dus het draagcomfort optimaal blijven.

Natuurlijk kunnen er desondanks problemen ontstaan, daarom geven wij vanaf aankoop datum in samenwerking met de leveranciers de onderstaande garanties:

  • 3 maanden garantie op de pasvorm en het binnenwerk.
  • 6 maanden garantie op fabricagefouten.
  • 3 maanden garantie op fabricagefouten bij permanente bevestiging.
  • Vervangend (nieuw) haarwerk indien de eventuele reparatie niet binnen de voorgeschreven 7 weken afgehandeld kan zijn.

Wel zullen wij - indien er aanspraak op de garantie wordt gemaakt m.b.t fabricagefouten - het haarwerk ter beoordeling naar de fabrikant moeten opsturen. Indien nodig zal er voor u als cliënt en in samenspraak met de fabrikant naar een tijdelijke oplossing worden gezocht.

Daarnaast dient u er bij aanspraak op de garantie wel voor te zorgen dat u zowel, de aankoopnota (kopie) vergezeld van het onderhoudsadvies te overleggen.

Wij zullen er dan alles aan doen uw probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen!