OVER ONS

Nieuwe ideeën zijn een bron van inspiratie

Voor een leuk kapsel, de nieuweste trend of speciale wensen kun je bij ons terecht.

In 1990 zijn wij gestart met onze salon in Heemskerk. Sinds die tijd staan wij bekend om onze service, kwaliteit en creativiteit.

Ook zo’n zin in nieuwe inspiratie? Loop gerust eens binnen.

HAARWERK

Er is meer mogelijk dan je denkt

In 2001 mochten wij ons als eerste in Europa erkend haarwerkspecialist noemen, een titel waar wij nog steeds trots op zijn.

Maar deze erkenning stelt ook hoge eisen aan ons. Je mag daarom ook het allerbeste van ons verwachten.

Mocht er een haarwerk of pruik nodig zijn dan informeren en adviseren wij je graag vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie of thee in onze salon. Aan dit intake gesprek zijn geen kosten verbonden.

Is het bezoeken van onze salon niet mogelijk, dan is één telefoontje voldoende om je thuis of in het ziekenhuis te bezoeken.

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Hairstyling is niet zo maar een kreet, maar een ruim begrip.

Styling is het laten samen vloeien van haar, kleur en vorm. Dit alles moet kloppen en je moet jezelf er helemaal goed bij voelen.

Om jouw wensen optimaal te kunnen vertalen bezoeken onze medewerkers tal van trainingen en workshops.

IMPRESSIE

Salon

Geruime tijd is onze salon gevestigd aan de Mozartstraat in Heemskerk. In begin 2020 is deze vestiging helemaal vernieuwd.
PRODUCTEN

Keune

Om het haar optimaal te kunnen verzorgen en te onderhouden hebben wij in Keune een ijzersterke partner.
Keune levert ons tal van kwaliteitsproducten waar wij zeer creatief en met respect voor het haar de meest mooie creaties mee kunnen maken.
Voor het juiste resultaat en het gewenste effect is de keuze van het juiste product het allerbelangrijkste, laat je daarom eens adviseren door een van onze stylisten en je zult versteld staan van de mogelijkheden.
AFSPREKEN
Online afspreken
Je kan bij ons 24/7 terecht om online een afspraak te maken. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande knop.
App
Wil je liever een app voor op je telefoon of tablet, ook dat is mogelijk. Er is een app beschikbaar voor Apple en Android. Klik op de onderstaande link om naar de app store van jouw apparaat te gaan.
CONTACT

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je ons liever even bellen, dat kan natuurlijk ook.